TECHNIEK DIE VERLICHT

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Vanzelfsprekend is alle verlichting in ons bedrijfspand duurzaam. Wij gebruiken groene stroom die wordt opgewekt in Haarlem.

Maxibel bv. is graag betrokken bij haar omgeving en de maatschappij en wil hier met sponsoring een actieve bijdrage aan leveren. Onze sponsoractiviteiten richten zich op drie pijlers, namelijk sport, cultuur en goede doelen.

Hier treft u een greep uit onze sponsoractiviteiten.

Swim to fight cancer

Onze collega’s gaan deelnemen op 3 juli 2016 aan het Haarlemse evenement Swim to Fight Cancer, Fight cancer is een jonge en eigenzinnige stichting voor jongvolwassenen (18-45) die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ Laten wij zien dat de strijd tegen kanker resultaat oplevert en inspireren wij mensen om mee te doen. Fight cancer wil jonge mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral: aansporen tot actie!De opbrengsten van Fight cancer gaan via KWF Kankerbestrijding naar wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie.

De opbrengsten van de Swim to Fight Cancer gaan naar zogenaamde fellowships. Een fellowship is een persoonlijke beurs voor jonge, talentvolle artsen en onderzoekers, waarvan we verwachten dat ze een belangrijke rol zullen gaan spelen in het kankeronderzoek in Nederland

Trots op

Leerbedrijf

A.Hofmanweg 30
2031 BL Haarlem
023 302 1740
info@maxibel.nl